#KnktatMaresme15: Metodologia 2.0 per a la participació i la comunicació amb els joves!!

Sempre és una oportunitat per créixer el fet de descobrir i compartir el treball de professionals de joventut i, a través del programa de Metodologia 2.0 contribuir a reflexionar, analitzar i descobrir les possibilitats que ofereixen les Tecnologies de la Informació i la Comunicació(TIC) per assolir millor els seus objectius.

#KnktatMaresme15 han estat sis sessions, una d’individualitzada per  a cada àrea en la seva població,  on compartir les estratègies de com anar més enllà amb el Servei de Mobilitat Internacional del Maresme dinamitzat pel Consell Comarcal del Maresme; fomentar la participació i complicitats a diferents nivells en el #capdesetmanajove d’Alellajove; la 1ªSetmana Jove de Llavaneres amb la corresponsabilitat dels mateixos joves; tenir una identitat digital des de la Regidoria de Joventut i Oficina Jove de Mataró; fomentar la participació dels joves a partir del bloc del PIJ La Fletxa de Premià de Dalt o; la proposta “Participa” del Punt Jove de St. Cebrià de Vallalta i com el crowfunding també és una opció per fer realitat les propostes dels i les joves.

El Programa KNKTA’T és una proposta de l’Agència Catalana de Joventut per l’Assessorament a professionals de joventut dels ens locals per aprendre a com fomentar la participació de la gent jove a través de les eines 2.0.

I el resultat? doncs ara comença tot sabent que els canvis i les millores depenen d’ells mateixes i com a prova el seu butlletí ;-D

Cesk Gasulla Ramon
#petitpedagog

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s